fbpx

Iskra Zelina Kemijska Industrija dobitnik je prestižnog priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“

Iskra Zelina Kemijska Industrija dobitnik je prestižnog priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“

Iskra Zelina Kemijska Industrija dobitnik je prestižnog priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Koje se dodjeljuje u sklopu projekta, promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“.

Na VII. Regionalnom summitu poduzetnika (RSP) srednje i jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“. Međunarodni komitet je između 300 najboljih poduzetnika odao javno priznanja najzaslužnijima za doprinos u razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi, gdje je dodijeljeno 7 vrsta nagrada i priznanja.

Iskra Zelina Kemijska Industrija prepoznata je kao tvrtka koja je  svojom proizvodnjom doprinijela jačanju poduzetničkog  potencijala, širenju domaće proizvodnje s naglaskom na povećanje izvoza. Svoje poslovanje temelji na visoko motiviranim stručnjacima koji svojim znanjem doprinose razvoju novih i unapređenju postojećih proizvoda. Stvaranjem poticajne radne okoline potičemo timski rad i profesionalni razvoj.

Strateškim pristupom unaprjeđujemo i razvijamo konkurentnost te time doprinosimo širenju poduzetništva ne samo u Hrvatskoj nego i u široj regiji.

Prema riječima našeg direktora gospodina Ivana Krište, ovo priznanje potvrđuje nam da možemo biti ponosni na naše stručnjake koji izvrsno upravljaju u ovim izazovnim vremenima čineći nas fleksibilnim i prilagodljivim za daljnji razvoj.

Ova nagrada je dokaz, da predan rad i proaktivan pristup donose siguran uspjeh.