Sigurni smo da vas većina nije čula za sajmove čišćenja koji se svake godine održavaju diljem svijeta, gdje se predstavljaju najnoviji trendovi u svijetu čišćenja. Na kojima svake godine sudjeluje preko 900 uspješnih tvrtki s više od 35000 predstavnika svojih poduzeča.

Na sajmovima se predstavljaju brojni trendovi u industriji čišćenja. Gdje se posjetitelji mogu upoznati s najnovijim tehnološkim dostignućima, a izlagači mogu predstaviti svoje nove izume i postignuća.

Na ISSA Show North America 2019 u Las Vegasu okupili su se ugledni stručnjaci iz industrije čišćenja kako bi predstavili nove trendove u čišćenju. Kako bi prikazali nove promjene i utjecaj industrija 4.0 na svijet čišćenja.

Njihov koncept već je uvelike promijenio način čišćenja u Americi, tehnologija koja je predstavljanja radikalno mijenja trend čišćenja u svijetu.

Kako se širi svijet poslovanja, tako i potreba za čišćenjem dobiva novu dimenziju. S napretkom tehnologije mijenja se i način čišćenja. Povezivanjem novih tehnologija tvrtke dobivaju povratne informacije u trenutnom vremenu o kvaliteti održavanja. Ove informacije uvelike utječu na čišćenje zgrade kao i samu gradnju što rezultira boljem zdravlju zaposlenika.

Kako je teško naći i zadržati kvalitetne zaposlenike, tvrtke čine sve kako bi poboljšale kvalitetu svojih usluga i zadržale kvalitetnu radnu snagu. Uvođenjem robotizacije u svijet čišćenja koja postoje desna ruka zaposlenika. Što im omogućuje da kvalitetno obavljaju posao te im pruža mogućnost dodatne edukacije i usavršavanja kako bi pravilno znali rukovati robotima.