Iskra Zelina Kemijska industrija d.o.o.

O nama

Iskra Zelina kemijska industrija ima tradiciju kemijske proizvodnje dugu preko 150 godina, poćevši u Zagrebu 1868 godinu pod nazivom Iskra.

Svoju povijest kemijske proizvodnje nastavlja i danas u 100% privatnom vlasništvu uz znatno proširenje asortimana. Posvećenost i jedinstven način rada pomogli su da ova tvrtka preraste iz male, lokalne tvrtke u tvrtku koja je danas jedna od vodećih proizvođača visokokvalitetnih kemijskih proizvoda.

Primjenom novih tehnologija kojima nam je načelo kvalitete osnovno mjerilo kojim se vodimo, doveli su do toga da postanemo jedna od najuspješnijih domaćih tvrtki iz područja kemijske industrije. Zahvaljujući našoj listi klijenata, fleksibilnoj proizvodnji i posvećenosti svakom detalju u procesu proizvodnje, naši proizvodi su prisutni širom svijeta.

Ponosni smo da iza svakog našeg uspjeha stoji tim iskusnih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju novih proizvoda, uz velik naglasak na brigu i očuvanje okoliša. Naši stručnjaci s lakoćom se nose s brzim promjenama tehnologije, prate trendove te odlično upravljaju ovim izazovnim vremenima. Što nas čini fleksibilnim i prilagodljivim za daljnji razvitak kemijske proizvodnje.

Kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi namijenjeni svakom segmentu života, temelj su kojeg svakog našeg kupca pretvaraju u zadovoljnog partnera. Njihovo povjerenje je naš najveći uspjeh na kojem gradimo proizvodnju. Usmjereni smo na daljnji razvoj te održivi rast poslovanja, širenje domaće proizvodnje s naglaskom na povećanje izvoza.

Važna nam je korporativna društvena odgovornost, uspjeh i rast povezani su odgovornošću prema zaposlenicima i partnerima jer oni su naša najveća vrijednost.

Robotizacijom proizvodnog pogona povećali smo produktivnost tvrtke, te radna mjesta naših zaposlenika učinili još više sigurnim za rad.

Direktor Ivan Krišto

O našim brandovima

Proizvodimo cijeli niz proizvoda za primjenu u gotovo svakom segmentu života. Od sredstava za čišćenje u domaćinstvu, preko boja i lakova, automobilske kozmetike, sredstava za održavanje obuće, pa do ljepila, svijeća i niza drugih proizvoda.

Naši stručnjaci kontinuirano rade na razvoju i unapređenju proizvodnog procesa i formulacija proizvoda, kako bismo kupcima ponudili visokokvalitetne proizvode.