Iskra Zelina Kemijska Industrija dobitnik je prestižnog priznanja

Iskra Zelina Kemijska Industrija dobitnik je prestižnog priznanja za doprinos u razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Koje se dodjeljuje u sklopu projekta, promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“.

Na VII. Regionalnom summitu poduzetnika (RSP) srednje i jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“. Međunarodni komitet je između 300 najboljih poduzetnika odao javna priznanja najzaslužnijima za doprinos u razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi, gdje je dodijeljeno 7 vrsta nagrada i priznanja.

Iskra Zelina Kemijska Industrija prepoznata je kao tvrtka koja je svojom proizvodnjom doprinijela jačanju poduzetničkog potencijala, širenju domaće proizvodnje s naglaskom na povećanje izvoza.

Svoje poslovanje temelji na visoko motiviranim stručnjacima koji svojim znanjem doprinose razvoju novih i unapređenju postojećih proizvoda. Stvaranjem poticajne radne okoline potičemo timski rad i profesionalni razvoj.

Strateškim pristupom unaprjeđujemo i razvijamo konkurentnost te time doprinosimo širenju poduzetništva ne samo u Hrvatskoj nego i u široj regiji.

Prema riječima našeg direktora gospodina Ivana Krište, ovo priznanje potvrđuje nam da možemo biti ponosni na naše stručnjake koji izvrsno upravljaju u ovim izazovnim vremenima čineći nas fleksibilnim i prilagodljivim za daljnji razvoj.

Ovo nagrada je pokazatelj da predan rad i proaktivan pristup donose siguran uspjeh.