fbpx

Betosan Extra

  • Dodatne informacije
  • Kalkulator

Dodatne informacije

Namjena

BETOSAN EXTRA je premaz namijenjen za unutarnje i vanjske betonske podne površine. Površine premazane BETOSANOM EXTRA ne praše, ne upijaju vodu, ulja, benzin i masnoće. Premaz je pogodan za zaštitu podova u garažama, skladištima i prilaznim vanjskim površinama. Efikasan je kao međupremaz za pokrivanje mrlja koje se ne mogu pokriti unutarnjim bojama (npr. probijanje mrlja kod dimnjaka).

Pakiranje

,

Boja

, , , , , ,

Karakteristike

• Otporan na habanje i mokro čišćenje vodom
• Odlično prianja na podlogu
• Brzo se suši
• Vrlo dobra pokrivna moć i vodoodbojnost
• Postojan na alkalnim podlogama
• Otporan na vremenske utjecaje, UV zrake i dimne plinove

Tehničke karakteristike

Izgled: mat

Upotreba

Podloga na koju se nanosi BETOSAN EXTRA treba biti čvrsta, čista, suha, otprašena, bez ulja i masnoća. Oštećena mjesta odstraniti, popuniti i izravnati odgovarajućom glet masom ili nekim od reparaturnih mortova ovisno o jačini oštećenja. Prije upotrebe BETOSAN EXTRA potrebno je dobro promiješati. Nanosi se valjkom, četkom ili špricanjem u 1 ili 2 sloja. Premaz je suh za 3-4 sata, a sljedeći sloj nanosi se nakon 24 sata. Po potrebi se razrjeđuje UNIVERZALNIM NITRO RAZRJEĐIVAČEM do 5%, koji koristimo i za pranje alata i pribora odmah nakon upotrebe.

Sušenje

Na 20°C i relativnoj vlažnosti 65%: 3-4 sata.
Međupremazni interval: 24 sata.

Potrošnja

7-10 m2/l u jednom sloju, ovisno o upojnosti podloge, tehnici nanošenja i vremenskim uvjetima.

Loading...
0l


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201