Kalkulator potrošnje

Površina u m2

Potrebno litara boje:

Betosan Extra

Dodatne informacije

Namjena

BETOSAN EXTRA je premaz namijenjen za unutarnje i vanjske betonske podne površine. Površine premazane BETOSANOM EXTRA ne praše, ne upijaju vodu, ulja, benzin i masnoće. Premaz je pogodan za zaštitu podova u garažama, skladištima i prilaznim vanjskim površinama. Efikasan je kao međupremaz za pokrivanje mrlja koje se ne mogu pokriti unutarnjim bojama (npr. probijanje mrlja kod dimnjaka).

Pakiranje

,

Boja

, , , , , ,

Karakteristike

• Otporan na habanje i mokro čišćenje vodom • Odlično prianja na podlogu • Brzo se suši • Vrlo dobra pokrivna moć i vodoodbojnost • Postojan na alkalnim podlogama • Otporan na vremenske utjecaje, UV zrake i dimne plinove

Tehničke karakteristike

Izgled: mat

Upotreba

Podloga na koju se nanosi BETOSAN EXTRA treba biti čvrsta, čista, suha, otprašena, bez ulja i masnoća. Oštećena mjesta odstraniti, popuniti i izravnati odgovarajućom glet masom ili nekim od reparaturnih mortova ovisno o jačini oštećenja. Prije upotrebe BETOSAN EXTRA potrebno je dobro promiješati. Nanosi se valjkom, četkom ili špricanjem u 1 ili 2 sloja. Premaz je suh za 3-4 sata, a sljedeći sloj nanosi se nakon 24 sata. Po potrebi se razrjeđuje UNIVERZALNIM NITRO RAZRJEĐIVAČEM do 5%, koji koristimo i za pranje alata i pribora odmah nakon upotrebe.

Sušenje

Na 20°C i relativnoj vlažnosti 65%: 3-4 sata. Međupremazni interval: 24 sata.

Potrošnja

7-10 m2/l u jednom sloju, ovisno o upojnosti podloge, tehnici nanošenja i vremenskim uvjetima.