fbpx

Boja za ceste

Boja za ceste

  • Dodatne informacije
  • Kalkulator

Dodatne informacije

Namjena

BOJA ZA CESTE je specijalna akrilna boja na bazi otapala. Namijenjena je za označavanje horizontalne signalizacije prometnica i parkirališta.

Pakiranje

Boja

,

Karakteristike

• Otporna na habanje
• Odlično prianja na podlogu
• Brzo se suši
• Otporna na vremenske utjecaje, UV zrake i dimne plinove

Upotreba

Podloga na koju se nanosi BOJA ZA CESTE treba biti čvrsta, čista, suha, otprašena, bez ulja i masnoća. Prije upotrebe BOJU ZA CESTE je potrebno dobro promiješati.
Nanosi se valjkom, četkom ili špricanjem u 1 ili 2 sloja. Po potrebi se može razrijediti UNIVERZALNIM NITRO RAZRJEĐIVAČEM do 5%, koji koristimo i za pranje alata i pribora nakon upotrebe. Ukoliko se želi postići noćna refleksija i bolja dnevna vidljivost, na mokru boju je potrebno posuti reflektirajuće staklene kuglice.

Potrošnja

1,7-2,0 m2/l za debljinu suhog filma od 300 μm.

Loading...
0l

 

 


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201