fbpx

Dominol Parket

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

DOMINOL PARKET je sredstvo s dodatkom voska za redovito čišćenje i njegu parketa. Pogodan je za sve vrste parketa, drvenih podova, drvenih zidnih obloga, pluta i sl. Proizvod nije prikladan za laminate.

Pakiranje

Boja

Karakteristike

• Impregnira spojeve
• Vraća površini prirodan sjaj

Upotreba

ZaZa redovito čišćenje i njegu dodati 2-3 zatvarača DOMINOL PARKETA u 5 litara tople vode. Krpu dobro ocijediti i brisati na uobičajen način. Izbjegavati suvišnu vlagu na podu i brisanje premokrom krpom.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201