fbpx

Dominol Plastic Gloss

Dominol Plastic Gloss

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

DOMINOL PLASTIC GLOSS je visokosjajna voštana emulzija za podne obloge (parket, vinil, mramor, granit, pločice, linoleum i sl.). Nije prikladan za laminate.

Pakiranje

,

Boja

Karakteristike

• Impregnira spojeve
• Nakon nanošenja daje sjaj bez poliranja
• Zaštitni film nije klizav i traje do nekoliko mjeseci
• Otporan je na habanje, vodu i nečistoće

Upotreba

DOMINOL PLASTIC se nanosi nerazrijeđen u tankom sloju, krpom ili spužvom na čistu i suhu površinu. DOMINOL PLASTIC prodire u površinske pore i stvara zaštitni elastični film visokog sjaja koji nije potrebno dodatno polirati. Za čišćenje površina prije nanošenja DOMINOL PLASTIC-a, preporučuje se DOMINOL UNIVERZAL sredstvo za pranje podova. Za uklanjanje starih voštanih naslaga i nečistoća preporučuje se DOMINOL ODMAŠČIVAĆ.

Potrošnja

1 L sredstva je dostatna za 10-12 m2.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201