fbpx

KGK Gašeno vapno

  • Dodatne informacije
  • Kalkulator

Dodatne informacije

Namjena

KGK GAŠENO VAPNO je namijenjeno za obradu svih vrsta zidova i stropova u interijerima skladištima, podrumima, stajama kao i za premazivanje debla voćki.

Pakiranje

,

Boja

Karakteristike

• Ekološki proizvod
• Premaz ne djeluje štetno na zdravlje
• Vrlo dobra paropropusnost

Tehničke karakteristike

Izgled: mat

Upotreba

Podloga na koju se nanosi KGK GAŠENO VAPNO treba biti čvrsta, čista, suha, otprašena, bez ulja i masnoća. Neravnine obraditi glet masom za unutarnje radove, a površine zaražene s plijesni potrebno je prethodno očistiti ODSTRANJIVAČEM PLIJESNI. KGK GAŠENO VAPNO prije upotrebe dobro promiješati. Kao temeljni premaz pri prvom premazivanju obavezno upotrijebiti KGK GAŠENO VAPNO razrijeđeno s 25-40% vode. Prilikom obnavljajućeg premazivanja, po potrebi se može razrijediti vodom do 10%. Nanosi se valjkom, četkom ili špricanjem u 2-3 sloja u razmaku od 24 sata, ovisno o temperaturi i vlazi zraka.

Sušenje

Na 20°C i relativnoj vlažnosti 65%: 24 sata.

Potrošnja

4-5 m2/l za dva sloja, ovisno o upojnosti podloge i načinu nanošenja.

Loading...
0l


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201