fbpx

Laneni firnis

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

LANENI FIRNIS se upotrebljava kao impregnacijsko i premazno sredstvo za drvo. Također se koristi u proizvodnji boja i lakova. U sebi sadrži ugrađene sikative koji ubrzavaju proces sušenja.

Pakiranje

,

Boja

Karakteristike

• Stvara zaštitni film otporan na vremenske utjecaje
• Odlično prianja na podlogu
• Jednostavno se nanosi i lako obnavlja

Upotreba

FIRNIS LANENI nanosi se nerazrijeđen kistom na suhu, dobro obrušenu i otprašenu površinu, 1 do 2 sloja ovisno o upojnosti drveta.

Sušenje

Na 20°C i relativnoj vlažnosti 65%: 12-24 sata.

Potrošnja

5-15 m2/l, ovisno o upojnosti drveta.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201