fbpx

Mrazakon

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

MRAZAKON je tekući dodatak za betoniranje na niskim temperaturama. MRAZAKON omogućuje betoniranje na temperaturama od -10°C te ugradnju cementnog morta na temperaturi do -5°C.

Pakiranje

, ,

Boja

Upotreba

MRAZAKON se dodaje zajedno s vodom direktno u miješalicu. Ne stavljati MRAZAKON u suhu betonsku mješavinu. Pripremljeni beton s dodatkom MRAZAKONA treba imati temperaturu iznad 0°C, a u sljedeća 24 sata nakon ugradnje treba ga štititi od naglog hlađenja.

Potrošnja

Potrošnja MRAZAKONA je 2-4% na težinu cementa.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201