fbpx

Odstranjivač plijesni

Odstranjivač plijesni

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

ODSTRANJIVAČ PLIJESNI je sredstvo za odstranjivanje plijesni, algi i mahovine sa zidova, stropova, podova i spojeva. Također se koristi za vanjsku upotrebu na fasadama, terasama, posudama za cvijeće te nadgrobnim spomenicima.

Pakiranje

Boja

Karakteristike

• Brzo i učinkovito djelovanje
• Za unutarnju i vanjsku primjenu
• Dezinficira površinu

Upotreba

ODSTRANJIVAČ PLIJESNI treba pošpricati direktno na površinu koja se čisti. Nakon 15 minuta oprati tretiranu površinu ili obrisati mokrom krpom. Po potrebi ponoviti postupak na jače zaraženim površinama.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201