Kalkulator potrošnje

Površina u m2

Potrebno litara boje:

Beton Adheziv veza ST-NV

Dodatne informacije

Namjena

BETON-ADHEZIV VEZA S-N je polimerna disperzija koje se koristi kao vezivni sloj starog i novog betona, morta ili podne glazure te kao dodatak za izradu kvalitetnijih mortova i podnih glazura.

Pakiranje

,

Boja

Karakteristike

• Prodire duboko u podlogu • Poboljšava prionjivost između podloge i novog sloja • Povećava obradivost morta i podne glazure

Tehničke karakteristike

Izgled: bezbojan

Upotreba

Površina na koju se nanosi BETON ADHEZIV VEZA S-N treba biti čvrsta, čista, otprašena, bez ulja i masnoća te se po potrebi može mehanički očistiti. BETON-ADHEZIV VEZA S-N se za vezni sloj razrijedi vodom u omjeru 1:1, doda čisti cement ili cementni mort (cement : pijesak = 1:1) te se tako pripremljeno cementno mlijeko utrlja tvrdom četkom u navlaženu podlogu. Na svježi vezni sloj nanosi se betonski sloj ili mort pripremljen s dodatkom BETON-ADHEZIV VEZE S-N prema tablici. Koji će se omjer razrijeđenja primjeniti, ovisi o traženoj kvaliteti morta. Cement i pijesak izmiješati u volumnom omjeru prema tablici, a zatim dodati razrijeđenu BETON-ADHEZIV VEZU S-N do željene konzistencije i miješati oko 2 minute. Deblji sloj se nanosi uvijek na svježe naneseni vezni sloj. Optimalna temperatura upotrebe je od +5°C do +25°C. Odmah po završetku rada alat treba oprati vodom.