fbpx

SN Vezakon

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

VEZAKON SN je polimerna disperzija za povećanje prionjivosti starog i novog betona, morta i podnih glazura te se može koristiti i kao dodatak u izradi mortova i podnih glazura.

Pakiranje

,

Boja

Karakteristike

• Prodire duboko u podlogu
• Poboljšava mehanička svojstva gotovog morta i podnih glazura
• Poboljšava sposobnost zadržavanja vode

Upotreba

Podloga betona na koju se nanosi VEZAKON SN treba biti čvrsta, čista, otprašena, bez ulja i masnoća te se po potrebi može mehanički očistiti. Prije nanošenja VEZAKONA SN, podlogu je potrebno dobro navlažiti. VEZAKON SN se za vezni sloj razrijedi vodom u omjeru 1:2 i doda mješavini cementa i pijeska (1:1). Pripremljena masa nanosi se utrljavanjem tvrdom četkom na prethodno pripremljenu podlogu. Novi sloj betona ili morta nanosi se na svježi vezni sloj. Optimalna temperatura upotrebe je od +5°C do +25°C. Odmah po završetku rada alat treba oprati vodom.

Potrošnja

Za vezni sloj 0,1 l/m2; za mort 0,3-0,75 l/m2.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201