Kalkulator potrošnje

Površina u m2

Potrebno litara boje:

Dekorit Satine

Dodatne informacije

Namjena

DEKORIT SATINE je debeloslojni lazurni premaz s dodatkom voska. Štiti krovne konstrukcije, unutarnju i vanjsku građevnu stolariju, drvene pregrade i ostale drvene površine od vremenskih utjecaja.

Pakiranje

,

Boja

, , , , , , , , , ,

Karakteristike

• Struktura drveta ostaje vidljiva • Pogodan za unutarnje i vanjske radove • Otporan je na vremenske utjecaje i UV zračenje • Ne sadrži biocide

Upotreba

DEKORAL SATINE se nanosi na suho, dobro obrušeno i otprašeno drvo. Kod obnavljanja starih premaza, koji su neoštećeni i dobro se drže podloge, površinu obrusite brusnim papirom. Premaze koji pucaju i ljušte se, potrebno je potpuno odstraniti. Prije upotrebe potrebno je dobro promiješati sadržaj u originalnoj posudi. DEKORAL SATINE se nanosi valjkom, kistom, spužvom il i špricanjem, 2-3 sloja. Kist, valjak ili spužvu uvijek vucite u smjeru drvenih vlakana. Kada nanosite DEKORAL SATINE vani, radite to prijepodne i rano poslijepodne kako bi premaz bio površinski suh prije večernje rose. Za potrebe fungicidne zaštite kod vanjskih radova preporučuje se korištenje DRVOCIDA, kao predpremaza.

Sušenje

Na 20°C i relativnoj vlažnosti 65%: 12 sati. Međupremazni interval: 12-16 sati.

Potrošnja

13-16 m2/l, ovisno o upojnosti drveta.