fbpx

Dominol Tepinol za pranje s ispiranjem

Dominol Tepinol za pranje s ispiranjem

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

DOMINOL TEPINOL za pranje s ispiranjem je detergent za ručno i strojno pranje tepiha, tepisona i tapeciranog namještaja.

Pakiranje

Boja

Karakteristike

• Za strojno i ručno pranje tepiha
• Stvara bogatu pjenu

Upotreba

Za čišćenje razrijediti vodom 2-4 čepa na 5 L vode ovisno o stupnju zaprljanja, te napraviti bogatu pjenu. Nanijeti pjenu na prethodno usisanu površinu. Ostaviti da se osuši i ponovno usisati. Za tvrdokorne mrlje proizvod nanijeti direktno na mrlju, istrljati spužvom i isprati vodom.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201