fbpx

Domus Solna kiselina 18%

Domus Solna kiselina 18%

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

SOLNA KISELINA 18% je sredstvo za uklanjanje kamenca s površina od kiselootporne keramike, porculana i plastike. Za upotrebu u domaćinstvu, obrtništvu i industriji.

Pakiranje

,

Boja

Karakteristike

• Efikasno otapa kamenac i ostale anorganske naslage

Upotreba

: Prilikom upotrebe SOLNE KISELINE 18% potrebno je OBAVEZNO zaštititi oči, lice i ruke. Koristiti u postojećoj koncentraciji ili razrijediti s vodom u omjeru do 1:1, ovisno o naslagama kamenca ili drugog onečišćenja. Solnu kiselinu nanijeti na onečišćenu površinu, ostaviti 10-15 minuta kako bi izreagirala s kamencem ili onečišćenjem i zatim dobro isprati s većom količinom vode. Pri jačim onečišćenjima postupak ponoviti.
RAZRJEĐIVANJE: prilikom razrjeđivanja solna kiselina se polagano ulijeva u vodu uz intezivno miješanje, nikako obrnuto.

Napomena

Ne smije se prelijevati, puniti u posude iz kojih se jede, pije ili u kojima se drže namirnice. Ispražnjenu ambalažu isprati većom količinom vode te odložiti u predviđeni spremnik za otpad.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201