fbpx

Oplakon

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

OPLAKON je oplatno ulje koje stvara stabilan sloj između oplate i betona te spriječava njihov međusobni dodir. Ne miješa se s komponentama betona i na površini ne ostavlja tragove. Upotrebljava se prilikom betoniranja za premazivanje oplate od drveta, panel ploče, tvrdog lesonita, okipora, željeza i poliestera.

Pakiranje

, ,

Boja

Upotreba

OPLAKON se nanosi krpom, valjkom, četkom ili špricanjem u tankom sloju pokrivajući cijelu površinu oplate. Izbjegavati nanošenje OPLAKONA na armaturu. S betoniranjem se može započeti sat vremena nnakon premazivanja. Ugradnja OPLAKONA je jednokratna i za svako novo betoniranje oplatu je potrebno ponovno premazati.

Potrošnja

0,15 l/m2, ovisno o načinu primjene, kao i o vrsti oplate na koju se nanosi


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201