Bijelo ulje

Dodatne informacije

Opis

BIJELO ULJE je kontaktni insekticid-ovicid za suzbijanje štetnika i zimskih jaja u višegodišnjim nasadima, tretiranjem u mirovanju ili u vegetaciji te na sjemenskom krumpiru.

Pakiranje

, ,

Boja

Karakteristike

• Suzbija brojne štetnike i uzročnike bolesti. • Insekticid-ovicid i akaracid. • Idealan za primjenu u integriranoj proizvodnji. • Sredstvo razvrstano izvan skupine otrova. • Pomoćno sredstvo (okvašivač) za herbicide.

Upotreba

Tijekom mirovanja vegetacije, u koncentraciji 3-4% (3-4 l u 100 l vode). U fenofazi C i D, u koncentraciji 5% ( 5 l u 100 l vode); Na vinovoj lozi: U koncentraciji 3-4% (3-4 l u 100 l vode); U višegodišnjim nasadima: U koncentraciji 1-2% (1-2 l u 100 l vode); Na sjemenskom krumpiru: U količini od 10 l/ha ( 1 l na 1000 m2), tretiranje svakih 7 dana u cilju sprečavanja zaraze gomolja Y virusom.; Kao okvašivač: U kukuruzu nakon nicanja u dozi 1-2 l/ha, a herbicid u registriranim dozama i stadijima rasta kukuruza i korova. U šećernoj repi nakon nicanja usjeva i korova u dozi 0,5-2 l/ha, ovisno o stadiju razvoja šećerne repe ( 0,5 l/ha u stadiju kličnih listova; 1-1,5 l/ha u stadiju prva dva lista; 1-2 l/ha u stadiju 2-4-6 listova).

Kategorije: , Oznaka: Brand: