fbpx

Bijelo ulje

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Opis

BIJELO ULJE je kontaktni insekticid-ovicid za suzbijanje štetnika i zimskih jaja u višegodišnjim nasadima, tretiranjem u mirovanju ili u vegetaciji te na sjemenskom krumpiru.

Pakiranje

, ,

Boja

Karakteristike

• Suzbija brojne štetnike i uzročnike bolesti.
• Insekticid-ovicid i akaracid.
• Idealan za primjenu u integriranoj proizvodnji.
• Sredstvo razvrstano izvan skupine otrova.
• Pomoćno sredstvo (okvašivač) za herbicide.

Upotreba

Tijekom mirovanja vegetacije, u koncentraciji 3-4% (3-4 l u 100 l vode). U fenofazi C i D, u koncentraciji 5% ( 5 l u 100 l vode); Na vinovoj lozi: U koncentraciji 3-4% (3-4 l u 100 l vode); U višegodišnjim nasadima: U koncentraciji 1-2% (1-2 l u 100 l vode); Na sjemenskom krumpiru: U količini od 10 l/ha ( 1 l na 1000 m2), tretiranje svakih 7 dana u cilju sprečavanja zaraze gomolja Y virusom.; Kao okvašivač: U kukuruzu nakon nicanja u dozi 1-2 l/ha, a herbicid u registriranim dozama i stadijima rasta kukuruza i korova. U šećernoj repi nakon nicanja usjeva i korova u dozi 0,5-2 l/ha, ovisno o stadiju razvoja šećerne repe ( 0,5 l/ha u stadiju kličnih listova; 1-1,5 l/ha u stadiju prva dva lista; 1-2 l/ha u stadiju 2-4-6 listova).


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201