fbpx

Herbovit 90

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

HERBOVIT 90 je pomoćno sredstvo (okvašivač) koji se obavezno primjenjuje uz sulfonilurea herbicide za poboljšanje učinka istih na korove. Koristi se kao pomoćno sredstvo (adjuvant) za poboljšanje biološkog učinka herbicida na iznikle korove (osigurava ujednačeniji raspored herbicida na listu, bolje prianjanje na površinu i njihovu apsorpciju od strane listova korova).

Pakiranje

,

Boja

Karakteristike

• Povećava prianjanje pripravka na biljne dijelove.
• Povećava apsorpciju herbicida od strane lista korova.
• Sredstvo razvrstano izvan skupine otrova.

Upotreba

U koncentraciji 0,1-0,2%, uz utrošak 200-300 l vode po hektaru (100-200 ml u 100 l vode). Veća količina se primjenjuje u nepovoljnim uvjetima za djelovanje herbicida (suša, hladnoća), kod korova s izraženom voštanom prevlakom, kao i kod korova u većim stadijima razvoja.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201