fbpx

Crveno ulje

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

CRVENO ULJE je kombinirani kontaktni insekto-akaro-fungicid u obliku tekućeg uljnog koncentrata za emulziju. Koristi se za suzbijanje brojnih štetnika i zimskih jaja te uzročnika bolesti u višegodišnjim nasadima, tretiranjem u mirovanju ili kretanju vegetacije.

Pakiranje

, ,

Boja

Karakteristike

• Suzbija brojne štetnike i uzročnike bolesti.
• Insekto-akaro-fungicid.
• Idealan za primjenu u integriranoj proizvodnji.
• Smanjuje do 50% prskanja u sezoni.
• Primjenom Crvenog ulja smanjena je količina ukupnog bakra po površini uz bolji učinak.

Upotreba

U vrijeme mirovanja vegetacije (kraj fenofaze A – zimski pup), tretiranjem u koncentraciji 2-3% (2-3 l u 100 l vode); Kod jabuke i kruške može se primjeniti u fenofazi zeleni vrh pupa i diferencirani listići (fenozafa B i C3) u koncentraciji 1-1,5% (1-1,5 l u 100 l vode); Kod breskve se može primjeniti do fenofaze B i C u koncentraciji 1% ( 1 l u 100 l vode). U vinogradarstvu; U vrijeme mirovanja vegetacije (fenofaza A), u koncentraciji 2-3% (2-3 L u 100 l vode); U kretanju vegetacije (fenofaza B), u koncentraciji 1-1,5% (1-1,5 l u 100 l vode); U fenofazi pojave listića i izboja veličine 10-15 cm (fenofaza D i E), u koncentraciji 0,75-1% ( 0,75-1 l u 100 l vode).


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201