fbpx

Radazin TZ-50

Radazin TZ-50

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

Radazin TZ-50 je zemljišni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova kao što su: bijela loboda, štir, veliki dvornik, pelinolisna ambrozija i dr. te za smanjenje zakorovljenosti sa jednogodišnjim travnim korovima.

Pakiranje

Upotreba

U KUKURUZU ZA ZRNO I SILAŽU I NA SJEMENSKOM KUKURUZU
• Pripravak se može primjeniti nakon sjetve, a prije nicanja kukuruza ili nakon nicanja do 3 lista kukuruza, a prije nicanja ili u nicanju korova (rani post).
Doza primjene je 1,5-2,5 l/ha ovisno o tipu tla i količini oborina:
• U aridnim područjima u količini od 1,5 l/ha i na lakšim tlima s više od 1,5% humusa.
• U humidnim područjima i na srednje teškim i teškim tlima (samo prije nicanja kukuruza) u količini od 1,5-2,5 l/ha,
utrošak škropiva je 200-400 l/ha.
Najbolja učinkovitost se postiže prije nicanja ili u fazi nicanja korova. U slučaju ponika korova (1-2 lista), za poboljšanje učinkovitosti, preporučujemo dodati Bijelo ulje (2 l/ha). Radazin TZ-50 se može primijeniti u višegodišnjim nasadima radi rezidualnog djelovanja na sjemenske korove, u kombinaciji s totalnim herbicidima.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201