fbpx

Tricophob

  • Dodatne informacije

Dodatne informacije

Namjena

TRICOPHOB se koristi za sidrenje nosača te za ugradnju metalnih konstrukcija, ograda, stubišta, sanitarija i električnih instalacija. Upotrebljava se za brzi popravak oštećenja na betonskim površinama. Odlično prianja na očišćene i navlažene podloge te je učinkovit pri brtvljenju prodora vode u temelje, betonske cijevi, brane i sl.

Pakiranje

,

Boja

Karakteristike

• Pomiješan s vodom daje plastičnu, brzovezujuću smjesu
• Osigurava brzo postizanje visokog stupnja čvrstoće
• U dodiru s vodom otvrdnjava unutar 5 minuta
• Ne sadrži kloride, ne uzrokuje koroziju željeza niti izbijanje soli

Upotreba

Za sidrenje metalnih nastavaka i šipki u već pripremljenu rupu stavlja se TRICOPHOB te se u nju centrira šipka, mort se oko šipke stisne i po potrebi pošprica vodom. Za brtvljenje otvora kod prodora vode, potrebno je brzim miješanjem TRICOPHOBA i vode pripremiti smjesu koja se stavlja rukom na mjesto prodora i pridržava do 5 minuta dok ne očvrsne.
Pripremljena smjesa se treba ugraditi u roku od 1-3 minute.

Potrošnja

Prosječna potrošnja TRICOPHOBA iznosi 1800 kg/m3.


Notice: product_type je neispravno pozvan. Svojstvima proizvoda se nebi smjelo pristupati izravno. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/plugins/woocommerce/templates/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/porto/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, porto_woocommerce_template_single_add_to_cart, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u inačici 3.0.) in /home/iskrahr/public_html/wp-includes/functions.php on line 4201